Yhteystiedot


Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme

Keitä olemme?

Uskonnonopetus.fi:n koulutuksia, pedagogisia menetelmiä ja materiaaleja tuottavat STEP-koulutuksen täydennyskouluttajat. Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@step.fi

Raili Keränen-Pantsu

Kouluttaja
KT, luokanopettaja, aineenopettaja uskonto
puh. 040 575 8061

Luokanopettajataustainen Raili on toiminut OPH:n hankkeissa ja OPS -työssä. Hänen kättensä jäljen löydät myös uskonnon oppikirjoista ja voit seurata hänen innostuneisuuttaan ja iloaan kouluttajana mm. lattiakuvien ja raamatturäpin äärellä. Vapaa-aikanaan Raili nauttii poikansa ilmiölähtöisestä oppimishalusta ja ilmaisee itseään laulun avulla kuorossa.

Anna Saurama

Kouluttaja
TM, uskonnon aineenopettaja
toimivapaalla 1.6.2023 – 31.3.2024

Voimaantumisen teemat, monilukutaito ja kriittinen pedagogiikka ovat lähellä Annan sydäntä. Hän on ollut mukana kirjoittamassa yläkoulun oppikirjasarjaa ja on erikoistunut rauhanvälityksen ja uskontodialogin teemoihin. Työpäivien jälkeen Anna virkistyy ennen muuta perheensä mutta myös yhteiskunnallisen vaikuttamistyön parissa.

Titta Koivukoski

TM, uskonnon aineenopettaja
Titta opettaa uskontoa Hiidenkiven koulussa Helsingissä ja toimii Uskonnonopetus.fi ja Suomen uskonnonopettajien liiton yhteisestä Katsomusmentorit -vertaismentorointiryhmässä ohjaajana.

Titalla on pitkä kokemus peruskoulusta uskonnonopettajana. Uskonnonopetuksen kehittämisen ohella tärkeitä teemoja hänelle ovat eriyttäminen sekä kollegiaalisuuden vahvistaminen. Titta on ollut myös mukana tekemässä alakouluun uskonnon oppikirjasarjaa sekä OPH:n päättöarviointien kriteereitä. Vapaa-aikana Titta postcrossaa sekä rentoutuu lukemalla, kokkailemalla ja liikkumalla luonnossa koiran kanssa.

Työmme

Vuonna 2022 koulutimme yli 900 kasvatusalan ammattilaista ympäri Suomen yhteistyössä paikallisten virastojen, koulutusorganisaatioiden ja yliopistojen kanssa. Maksuttomia verkkomateriaalejamme katsottiin yli 100 000 kertaa. Seuraa meitä Facebookissa, Instagrammissa, Twitterissä ja Pinterestissä!

Toteutamme tavoitettamme ja visiotamme:

  • vuosittaisella valtakunnallisella koulutuskiertueella
  • tilauskoulutuksilla ja vesopajoilla
  • tuottamalla materiaalia koulun uskonnonopetuksen tueksi
  • kehittämällä tutkimusperustaisia pedagogisia malleja yhteistyössä yliopistojen kanssa