Yhteystiedot


Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme

Keitä olemme?

Uskonnonopetus.fi:n koulutuksia, pedagogisia menetelmiä ja materiaaleja tuottavat STEP-koulutuksen täydennyskouluttajat. Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@step.fi

Raili Keränen-Pantsu

Kouluttaja
KT, luokanopettaja, aineenopettaja uskonto
puh. 040 575 8061

Luokanopettajataustainen Raili on toiminut OPH:n hankkeissa ja OPS -työssä. Hänen kättensä jäljen löydät myös uskonnon oppikirjoista ja voit seurata hänen innostuneisuuttaan ja iloaan kouluttajana mm. lattiakuvien ja raamatturäpin äärellä. Vapaa-aikanaan Raili nauttii poikansa ilmiölähtöisestä oppimishalusta ja ilmaisee itseään laulun avulla kuorossa.

Saara Mäkelä
kouluttaja

TM, uskonnon ja historian aineenopettaja

Saara on työskennellyt uskonnon, historian ja elämänkatsomustiedon opettajana sekä oppikirjailijana eri oppiaineiden ja kouluasteiden kirjoissa. Häntä kiinnostaa uskonnonopetuksen kehittäminen, opettajan ammatti-identiteetin tukeminen ja koulun kehittäminen. Vapaa-aikanaan Saara viettää aikaa perheensä kanssa, tekee oppikirjoja ja mökkeilee mielellään.

Työmme

Vuonna 2023 koulutimme yli 1000 kasvatusalan ammattilaista ympäri Suomen yhteistyössä paikallisten virastojen, koulutusorganisaatioiden ja yliopistojen kanssa. Maksuttomia verkkomateriaalejamme katsottiin yli 100 000 kertaa. Seuraa meitä Facebookissa, Instagrammissa, Twitterissä ja Pinterestissä!

Toteutamme tavoitettamme ja visiotamme:

  • vuosittaisella valtakunnallisella koulutuskiertueella
  • tilauskoulutuksilla ja vesopajoilla
  • tuottamalla materiaalia koulun uskonnonopetuksen tueksi
  • kehittämällä tutkimusperustaisia pedagogisia malleja yhteistyössä yliopistojen kanssa